Den Antwerpse Comedy Revue ©

Revue is een comedy showspektakel dat heel veel mensen zullen kennen van vroeger. Spijtig genoeg bestaat revue tegenwoordig bijna niet meer. Daarom willen wij die goede vervlogen tijden terug op de planken brengen omdat we van mening zijn dat "revue" moet blijven bestaan.

"Den Antwerpse Comedy Revue ©", is een 2 x 45 minuten durend spektakel met muziek, zang en vooral veel humor. Er worden voornamelijk creaties gespeeld van de auteur Marco Martinez.

Eigen creaties:

Wij kiezen telkens voor eigen, nieuwe creaties! Niemand heeft er boodschap aan om sketches na te spelen van andere collega's. Eigen creaties is voor ons zeer belangrijk. Wij houden niet van imitaties.

Voorstellingen:

Wij deden voor deze show beroep op het Fakkelteater in Antwerpen.Uniek aan deze show is dat er in "De Kleine Fakkel" a.h.w. op de schoot van het publiek wordt gespeeld, zodat ons publiek sterk betrokken kan raken bij het gebeuren.

Locaties:

Deze show kan in elke zaal gebracht worden en is voor ieder publiek  toegankelijk. Er kan een speciale "kinderversie" besteld worden.

Medewerkers:

Marco Martinez, is de vaste acteur, maar deelname is niet gelimiteerd zodat er tevens enkele verrassingsacts met anderen kunnen plaatsvinden.

Onze bedoeling:

Het is de bedoeling om met deze show verder door Vlaanderen te trekken, in een telkens weer aangepaste vorm, passende bij tijd en plaats.

Geluid & licht:

Wij werken steeds met onze eigen installatie en onze vaste technieker.Wij opteren voor mensen die de show van A tot en met Z kennen en die er van bij aanvang bij betrokken waren.

Boekingen -  informatie & prijzen:

Prijzen van "Den Antwerpse Comedy Revue" zijn op aanvraag. Voor alle verdere informatie en boekingen van "Den Antwerpse Comedy Revue" volstaat het ons een mailtje te sturen met uw vragen en wensen.