Partyband: "The J&D" en zanger Marco Matinez op uw evenement


Partyband The J&D

The J&D Partyband is sinds 2017 een van de meest gevraagde allround orkesten, met een bestand van een paar honderd nummers van Vlaamse en Hollandse meezingers (schlagers genoemd), dancestyles, golden oldies, dance-classics, latin, Top-40 tot rock.

Zij zijn een afgietsel van het top orkest The Wigs, de bassist Danny en de toetsenist John zijn, beide zijn in duo formaat een nieuwe weg ingeslagen en focussen hun op de kleinere evenementen

Hierdoor kunnen zij dan ook echt elk feest aan! Bruiloften, bedrijfsfeesten, feesttenten, seniorenshows (herkenbare en meezingliedjes), kermis, diner-dansant: qua repertoire, performance, kleding, geluid en mooie lichtset kunnen zij zich vrijwel aan elke situatie aanpassen. Dit alles zorgt voor een afwisselend en onvergetelijk feest! Ambiance,


Vlaamse zanger en entertainer Marco Martinez

Marco Martinez is sinds 1986 actief als zanger, entertainer, humorist, presentator en acteur. Marco treed eveneens op als Vlaamse zanger met ambiance, Schlagerliedjes uit Vlaanderen, Nederland en zijn eigen nummers. Samen met The J & D partyband treed hij overal in heel Vlaanderen & Nederland op.

Beluister Muziek van Marco Martinez


showduo voor evenementenzanger en pianistSeniorenshow met zanger

Combinaties

Er zijn tal van combinaties mogelijk met andere acts en typetjes.


Partyband The J & D en zanger Marco Martinez op uw evenement

Deze formatie is te boeken voor al uw feesten, bals, party's, seniorenshows, jubileums, trouwfeesten, vrijgezellenfeesten, straatfeesten, alle evenementen, bedrijfsfeesten, privé -feesten en feesten voor verenigingen. Wij brengen u een namiddag- of avondvullend programma met veel muziek en humor. Kortom een onvergetelijke show, met liedjes van vroeger en nu. The J&D partyband & Marco Martinez, staat garant voor plezier en entertainment, met een groot showgehalte.


Vijf uur non-stop show & entertainment:

  • Namiddagshows: vanaf 14:00 t.e.m. 18:00 uur.
  • Avondshows: vanaf 20:00 t.e.m. 01:00 uur.
  • Avondshows: Vanaf 21:00 t.e.m. 02:00 uur.
  • Andere formules zijn op aanvraag.


Prijzen:

Partyband The J&D & Marco Martinez (5 uur + geluidstechnieker) = € 550,00 (Exclusief 0,30 eurocent/ km)