Tim De Meyer

Zanger Tim De Meyer
Tim De Meyer is van zijn 6 jaar af begonnen met Muziek. Hij komt dan ook van een zeer muzikale familie. Tim heeft de muziekschool volledig afgewerkt en specialisatie stemtechnieken gedaan tot heden.

Tim De Meyer heeft meegedaan met ‘can you duet’ tot aan de live shows en ‘The voice van Vlaanderen 2016’ met team Koen. Waar hij vooral bekend mee werd in Vlaanderen.

Tim De Meyer is tevens een volwaardig zangcoach die les geeft in zijn eigen muziekstudio. De lessen die Tim zeer vakbekwaam geeft zijn ademhaling en stemtechnieken, maar daarbuiten ook opzoek gaat met zijn leerlingen naar nummers die bij hen passen en hun daar zeer goed in begeleid.

Tim De Meyer is een aanrader voor elk beginnend of gevorderd zangtalent. Een van de zeer tevreden leerlingen van Tim De Meyer, is Marco Martinez.

Tim De Meyer, werkte in het verleden en heden ook vaak samen met vele bekende artiesten en is lead zanger van bigband ‘The Melodiemakers” en van orkest Sphinx. Met deze beide bands toert Tim De Meyer geregeld door Vlaanderen.

Prijzen en formules op aanvraag.