Zangeres Lisan

Lisan is geboren in augustus 1999 en dus een mooie jonge vrouw met veel ambities. Momenteel studeert ze nog, Lisan wil haar diploma halen zodat zij een goede loopbaan kan vinden en een mooie toekomst kan opbouwen. Deze talentvolle jonge dame heeft natuurlijk ook hobby’s waar ze haar tijd voor neemt. Zingen, dansen, boksen, zwemmen

Duitse SchlagerzangeresDuitse ZangeresSchlagerzangeres

Liefde voor muziek:

De liefde voor de muziek vond Lisan op haar zeer jeugdige leeftijd, toen was ze danseres bij een carnavalgroep. Dat waren haar eerste stappen in de muziek. Op haar 7de levensjaar begon ze te zingen als kindersterretje op carnavalevenementen, seniorenshows, in dienstencentra’s, … Ze deed dat steeds met volle overgave en was een graag geziene zangeres bij het publiek.

De eerste CD:

Op twaalfjarige leeftijd nam Lisan haar eerste cd op. Daarna volgde er jaarlijks meerdere cd’s. Op haar zestiende tekende Lisan haar eerste platencontract en zo ging haar zangcarrière steeds bergop.


Tekstschrijfster:

Ondertussen schrijft Lisan haar eigen teksten, voor haar laatste twee cd’s schreef ze zelf de teksten.

Altijd op / onderweg:

Lisan is altijd onderweg, ze toert als professionele zangeres door heel Europa.

Grootste succes:

In november 2016 won Lisan de Award van de Toon van de NRW in Noordrijn-Westfalen / Duitsland. Op 22.7.18 Lisan zal worden geëerd in Gernsheim / Hessen, als een nieuwkomer. Daarna volgt de tour door sommige staten in Duitsland, Frankrijk en Europa.

Formules & prijzen:

Lisan is te boeken op vrijdag vanaf 22:00 uur
Op zaterdag is Lisan de ganse dag & avond beschikbaar.
Op zondagen is het laatste optreden om 16:00 uur
Lisan 45 min of 2x 30 min live on tape: € 290,00