Entertainer Marco Martinez voor al uw feesten en evenementen

Wie is Marco Martinez?

Marco startte op jonge leeftijd van acht jaar in een plaatselijke harmonie, eerst gewoon als trommelaar later na muziekschool te hebben gelopen als volwaardig percussionist. Van jongs af aan wist Marco dat muziek een groot deel van zijn leven zou bepalen en hij er later zijn beroep van zou maken. Het begon pas echt in 1986 toen hij zijn grote voorbeeld en idool "Will Tura" ontmoete. Marco begon met presentaties, zette zijn eerste stapjes als zanger bij een plaatselijk balorkest, deed mee aan wedstrijden enzovoort. Maar daar vond Marco zijn draai niet meteen. Dus wilde hij een andere richting uitgaan. Vermits Marco ook zelf liedjes, gedichten, moppen en sketches schreef, ging hij een acteeropleiding volgen die hij na een jaar met vrucht beëindigde. Hij gooide het over een andere boeg. Humor, komische typetjes en revue's, daar had Marco wel meteen succes mee; want hij trok zowat overal door Vlaanderen.

Entertainer en zanger Marco Martinez.

Marco als zanger

Marco is altijd een doorzetter gebleven. Zijn jeugddroom om zanger te worden heeft hij nooit echt opgegeven. Via het volgen van zanglessen, bij Tim De Meyer ( the voice). Dankzij de zeer professionele en juiste coaching van Tim De Meyer; krijgt ook Marco’s zangcarrière nu eindelijk standing en de nodige aandacht. In de zomer van 2017 komt de zomersingle "ik wil vanavond bij je zijn" uit, waarvan de opname gebeurde bij G&G studio en “Niemand houdt van mij” opname “Tim De Meyer". Tegen de zomer van 2018 staat er een album op de agenda.

Live on tape

Marco treed 45 min. live on tape op en brengt u een programma mix van bekende liedjes, schlagers en eigen nummers. Puur ambiance! Dit is een aanrader voor elk feest, evenement, seniorenshow, ... We kunnen dit programma ook brengen samen met onze danseressen. Dit programma is zonder geluids- en lichtinstallatie. Indien gewenst, moet dit op voorhand als extra aangevraagd worden.

Live-optreden van Marco Martinez bij ambiance café De Rotonde

Artiest Marco MartinezZanger Marco MartinezEntertainer Marco Martinez

Marco met collega, muzikant of D.J.

Al geruime tijd werkt Marco ook samen voor zijn optredens met verschillende collega's. Dat kan een live pianist, volledige live band zijn, een zanger(es) of een D.J. Eveneens kan dit programma met danseressen worden gebracht. In dit programma is de geluids- en licht installatie inbegrepen.

Prijs op aanvraag.

Prijzen:

Live on tape (1 x 45 min. ) = € 250,00
Vaste technieker inbegrepen.
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)

 

Liedje: Omdat ik van je hou

Liedje: Je t' aime mon amour

Liedje: Dan neem ik bloemen voor je mee - Marco Martinez & Patrick Silver

Liedje: Iemand zoals jij

Liedje: Er blonk een traan

Liedje: Mijn zonneschijn

Liedje: Ik wil vanavond bij je zijn

Liedje: Niemand houdt van mij