Goochelaar of Illusionist inhuren voor feesten en evenementen

goochelaar en illusionist

Wilt u een goochelaar inhuren voor volwassenen of voor kinderen? Onze goochelaar brengt u kaarttrucs, illusionisten trucs, tafelgoochelen, ... met het nodige entertainment en showgehalte.

Goochelen voor volwassenen:

Ook voor volwassenen is er bij ons magie van de bovenste plank. De goochelaar kan spectaculaire illusionisten trucs brengen die u doen verbaast staan. Onze illusionist maakt er een ware show van met indrukwekkende trucs.


Goochelen voor kinderen:

Onze goochelaar laat uw kinderen verbaast staan van zijn trucs en magie. En maakt van elke goochelshow een verbazend magische show vol entertainment.

Kaarttrucs en tafelgoochelen:

Goocheltrucs die voor uw neus gebeuren, en waar iedereen verbaast van staat, het kan. Wij bieden kaarttrucs en kleine goocheltrucs aan voor op uw evenementen en feesten. Zeer leuk om een feest op te vrolijken en een originele toets te geven.

Illusionisten trucs:

Bent u op zoek naar een spectaculaire illusionisten act dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een optreden van onze illusionist is het meest geschikt voor in de (grotere) zalen. De illusionist brengt spectaculaire trucs die jong en oud versteld doen staan, en dit met het nodige entertainment en de magische effecten. De perfecte zaalact voor het hele gezin.

Mentalist inhuren:

De mentalist weet perfect uw gedachten te lezen en allerlei dingen te voorspellen. Het lijkt wel of hij een zesde zintuig heeft. Wie weet is hij wel paranormaal? Hij laat tafels zweven zonder ze aan te raken, voorspeld de uitslag van een dobbelspelletje en nog veel meer. Wilt u ook eens zien wat hij nog allemaal kan? Boek onze mentalist dan snel.

Boekingen, info en prijzen:

Wilt u een van onze goochelacts inhuren, of hebt u meer informatie of een prijsofferte nodig?
Contacteer Marco Martinez dan vrijblijvend, wij staan steeds ter uwe beschikking om u verder te helpen met uw vragen en wensen. Onze goochelaar - illusionist is ook combineerbaar met andere animatie acts.

Prijzen op aanvraag.