Halloween entertainment en acts

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Maar ook bij ons is 31 oktober niet meer weg te denken.

Halloween kindershow

Wij heten u welkom in het kasteel van Graaf Dracula. Die samen met heks Trula, Dokter Creepy en hun griezelige vrienden uw genodigde een heuse Halloween show brengen. Deze show zit vol verkleed partijen, kinderentertainment, muziek, dans en lichteffecten. De Halloween show duurt 2 x 45 min. en is hellemaal gemaakt op maat van de kinderen. Samen met de kinderen maken we een reis door het griezelige kasteel van Graaf Dracula waar tal van spanende griezelavonturen plaatsvinden. De Halloween kindershow word gebracht met veel interactie met het publiek. De kinderen kunnen o.a. mee opzoek gaan naar een schat, bloed om Graaf Dracula in leven te houden enz. De Halloween show is een hele belevenis voor jong en oud vol kinderanimatie en griezelig entertainment.

Geluid- lichtinstallatie en zaaldecoratie

In de Halloween kindershow zit standaard ook onze geluid- lichtinstallatie en zaaldecoratie inbegrepen. Onze geluid en licht technieker is ook in onze shows voorzien, voor een onvergetelijk griezelfeest.

Halloween verhaal

Het Halloween verhaal is ieder jaar anders, we beleven elk jaar een nieuw spannend Halloween avontuur. Ieder jaar kunnen er andere Halloween personages mee in de griezelshow zitten. We kunnen met de show en het verhaal veel kanten uit. Ook wanneer de klant een bepaalde suggestie heeft kan dit mee in de Halloween show worden opgenomen.

Acte de Presence

Graaf Dracula, heks Trula, Dokter Creepy en hun griezelige vrienden kunnen u ook een animerend bezoekje brengen, dit dan in de vorm van tafelentertainment. Onze Halloween typetjes kan je inhuren voor alle griezelfeesten en evenementen. Voor bijvoorbeeld bedrijven, horeca, verenigingen, ...

Andere Halloween mogelijkheden

Onze griezel shows en tafelacts zijn ook mogelijk in combinatie met andere animatie acts en artiesten.

Prijzen:

Halloweenshow (2 x 45 min.) = € 1045,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)