De Kerstman bij u op bezoek inhuren

De Kerstman is ook te boeken met kertvrouw of kerstelf.

Kerstman op bezoekKerstman bij u thuisKerstman inhuren

December is de gezelligste maand van het jaar, vol kerstsfeer. De Kerstman is weer in het land en bied u verschillende mogelijkheden om samen met u, in volle kerstsfeer, een mooi kerstfeest vol kerstentertainment door te brengen. Wij passen ons aan op een professionele manier en aan de wensen van onze klanten.

Kerstman en kerstvrouw

Kerstvrouw:

In combinatie met de Kerstman kan ook de kerstvrouw geboekt worden. Samen brengen zij entertainment op uw kerstfeest, happening, kerstmarkt, ...

De kerstshow:

Wij kunnen u een volledige kerstshow aanbieden. Een leuk kerstverhaal, kerstliedjes en sfeervolle Kerstmuziek. Een show die 2x 45 min. duurt vol kerstentertainment. Deze show kunnen wij aanbieden op onze theaterlocatie in Antwerpen, maximaal 50 personen of op locatie van de klant. Onze geluid & lichtinstallatie is in de volledige show inbegrepen.

Kerstman huisbezoekKertman bezoekKerstman boeken

Boekingen en reservaties:

U kan de Kerstman en Kerstvrouw boeken voor huisbezoeken, bezoeken aan winkels, bedrijven, verenigingen, instellingen, rusthuizen, kerstmarkten, kersthappenings, scholen, kerst- en Nieuwjaarsevenementen.

Prijzen:

De prijs voor huisbezoeken en bedrijfsbezoeken van Kerstman en Kerstvrouw zijn
op aanvraag.


Kerstshow (2 x 45 min.) = € 1045,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)