De Kids Disco Show

Een ontzettend leuke show, speciaal voor kinderen. Deze show vol kinderanimatie is een 2 x 45 minuten durend programma met een kleine pauze. Onze deejay- presentator zorgt samen met ons animatie-team voor een fantastische sfeer die de kinderen nog lang zullen herinneren. De doelgroep bestaat uit kids van 3 tot 13 jaar. Uiteraard worden er veel kids-hits gedraaid en wordt iedereen gemotiveerd om deel te nemen aan allerlei spelletjes zoals Limbo dansen en de Polonaise ... Ook worden Miss en Mister Limbo verkozen, is er een dans wedstrijd en een 'dans reis rond de wereld met de maffe Kapitein' en de gekste kids quiz ooit. En niet te vergeten: de topper van het moment, 'Kids Jumpen'. We brengen 2 x 45 minuten spektakel, vol van guitige animatie en geschikt voor de jongsten onder ons. Deze kids- discoshow is de meeste unieke kindershow in Vlaanderen en de Benelux.

Zie ook ons filmpje van de Kids disco show.

De kinder disco showKinder disco AnimatieKids Disco show

Kinderdisco animatoren & animatrices:

Wij bieden u een kids disco show aan met jonge, ervaren, gediplomeerde, animatrices en animatoren, samen met de gekke kids-dj - presentator.

Geluid & lichtinstallatie:

Onze kinderdisco geluid en lichtinstallatie is steeds in onze kids disco show inbegrepen.

Boekingen en reservaties:

De kids disco show is te reserveren voor: alle kinderfeesten, verjaardagsfeesten, zowel thuis als in zalen, communiefeesten, alle kinderevenementen, bedrijfsfeesten, straatfeesten, braderijen, ...

Prijzen:

Kids disco show (2 x 45 min.) = € 600,00
Kindershow (2 x 45 min.) + Clown / Goochelaar (2 x 45 min.) = € 975,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)

Kinder discoDisco animatie voor kinderenDisco show voor kinderen