Paashaas inhuren voor paasfeesten en paasactiviteiten

Paashaas mascotte

Geen Pasen zonder een bezoek van de paashaas. Je kan de paashaas inhuren voor paasfeesten en paasactiviteiten, als mascot, om paaseitjes uit te delen of om mee te gaan zoeken, als paasshow met de nodige animatie muziek en dansjes.

Paashaas bezoekjes:

De paashaas bezoekt alle kinderen in België. Boek de paashaas voor al uw paasfeesten en paasactiviteiten. Ideaal als mascot in de paasperiode voor winkels, bedrijven en kinderdagverblijven. De paashaas kan eveneens uw paaseieren uitdelen aan de kinderen, en met hen op de foto gaan of kan samen met uw kinderen paaseieren komen rapen in uw tuin.

Paasshow:

De paasshow is een show volledig afgestemd op Pasen, boordevol muziek van onze paas-dj. Deze show wordt gebracht met de nodige kinderanimatie door onze kids- animatoren en met de leukste dansjes die de kinderen worden aangeleerd. Onze paashaas deelt chocolade eieren uit tijdens onze paasshow zodat de paassfeer er helemaal in zit.

Extra’s en info:

Optioneel: Op aanvraag met fotograaf voor mooie professionele foto's. Contacteer ons voor prijzen, informatie en boekingen over de paashaas. De paashaas is ook combineerbaar met andere animatie-acts. In Antwerpen en omstreken komt de paashaas aan een extra voordelig tarief.

Prijzen:

De prijs voor huisbezoeken en bedrijfsbezoeken van de paashaas zijn op aanvraag.

Paasshow (2 x 45 min.) = € 550,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)