Showduo voor al uw feesten en evenementen

Wie zijn wij?

Elie en Marco zijn twee doorwinterde muzikanten met jaren ervaring, die de handen in elkaar geslagen hebben.

Pianist en zanger Elie

Elie is reeds vijfentwintig jaar actief als uitstekende keyboardspeler en zanger. In het verleden begeleide hij al heel wat artiesten. Hij speelde ook mee in tal van revues als acteur, want ook acteren is voor Elie niet onbekend. Marco en Elie kennen elkaar al dertig jaar als goede vrienden en collega's en slaan nu ook de handen in elkaar als showduo. Het showduo staat los van andere opdrachten die zij individueel uitvoeren.

Entertainer Marco Martinez

Marco Martinez is sinds 1986 actief als entertainer, humorist, presentator en acteur. Marco treed eveneens op als Vlaamse zanger met ambiance, Schlagerliedjes uit Vlaanderen, Nederland en zijn eigen nummers. Samen met Elie treed hij overal in heel Vlaanderen op.

showduo voor evenementenzanger en pianistSeniorenshow met zanger

Ons repertoire

Showduo Elie & Marco brengen u de bekendste hits van de jaren 60, 70 en 80, met o.a. liedjes van: Elvis Presley, Elton John, Barry White, Cliff Richard, Louis Armstrong, The Shadows, Fats Domino, ... En tal van Vlaamse hit en klassiekers van: Will Tura, Willy Sommers, Jo Vally, André Hazes, Frans Bauwer,Luc Steeno, hun eigen songs, … Met dit showduo beleefd u een onvergetelijke avond of namiddag. Met tal van bekende liedjes, die u zullen uitnodigen, mee te zingen en te dansen.

Fragment: Elie - Als ik in je ogen kijk


Combinaties

Er zijn tal van combinaties mogelijk met andere acts en typetjes.

Showduo inhuren

Dit entertainment duo is te boeken voor al uw feesten, bals, party's, seniorenshows, jubileums, trouwfeesten, vrijgezellenfeesten, straatfeesten, alle evenementen, bedrijfsfeesten, privé -feesten en feesten voor verenigingen. Wij brengen u een namiddag- of avondvullend programma met veel muziek en humor. Kortom een onvergetelijke show, met liedjes van vroeger en nu. Dit showduo staat garant voor plezier en entertainment, met een groot showgehalte.

Formules

Vijf uur non-stop show & entertainment:

  • Namiddagshows: vanaf 14:00 t.e.m. 18:00 uur.
  • Avondshows: vanaf 20:00 t.e.m. 01:00 uur.
  • Avondshows: Vanaf 21:00 t.e.m. 02:00 uur.
  • Andere formules zijn op aanvraag.

Prijzen:

Showduo pianist en zanger (5 uur + geluidstechnieker) = € 500,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)