Sinterklaas inhuren

Sinterklaas en zwarte Piet inhuren

Ieder jaar vanaf de aankomst van Sinterklaas aan de Schelde in Antwerpen, bezoekt hij samen met zijn knechten duizenden kinderen. Een bezoek van de Sint kan bij u thuis, in bedrijven, winkels, verenigingen, kinderdagverblijven, scholen en in de horeca.

Sinterklaasshow:

Wij kunnen u ook een volledige Sinterklaasshow aanbieden. Een 2x 45 minuten durend programma, vol kinderanimatie, een Sinterklaasverhaal waarin de kinderen zeer actief mogen meewerken. Deze show wordt gebracht samen met DJ Piet, Toneel Piet, Foto Piet, Dans Piet en uiteraard Sinterklaas. Deze show kunnen wij aanbieden voor groepen tot 50 personen op onze theaterlocatie in Antwerpen, of op locatie van een vereniging, bedrijf, horecazaak. In deze volledige Sinterklaasshow is de geluid & lichtinstallatie steeds inbegrepen.

Zie ook ons filmpje van de Sinterklaasshow.


Sinterklaas verhaaltjes:

Wij vragen steeds aan de ouders naar verhaaltjes over de kinderen, die worden ons via e-mail bezorgd. Sinterklaas leest die verhaaltjes dan voor uit zijn grote Sinterklaasboek.

Strooigoed & cadeaus:

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten, hebben steeds strooigoed en lekkers voor de kinderen bij. Onze Sint en zijn Zwarte Pieten, kunnen steeds de cadeautjes aan de kinderen overhandigen indien dat gewenst is.

Boek de Sint & zijn Zwarte Pieten:

De Sint heeft ieder jaar een drukke agenda, dus boek de goedheilig man tijdig. Vanaf midden november kan u onze Sint boeken en informeren wanneer hij bij u op bezoek kan komen.

Enkele referenties:

Kinepolis (kids@the movies), Carrefour, Dreamland, Defensie, Gazet Van Antwerpen, Albert Heijn,
Club Lange Wapper, e.v.a.

Prijzen:

De prijs voor Sinterklaas huisbezoeken en bedrijfsbezoeken zijn op aanvraag.

Sinterklaasshow (2 x 45 min.) = € 1045,00
(Exclusief 0,30 eurocent/ km)